Esittely

Kirsi Luostarinen

Intohimoni on tehdä töitä omilla käsillä, eikä ole parempaa palkintoa kuin nähdä tyytyväinen asiakas remontin jälkeen. Monipuolisen koulutus- ja kokemustaustani myötä olen oiva yhdistelmä estetiikan ammattilaista ja rakennusalan käytännön toteuttajaa.

Valmistuin sisustajaksi vuonna 2011, minkä jälkeen kehitin osaamistani työn lomassa, suorittaen asuntoautojen ja veneiden verhoilukoulutuksen. Talonrakennuskoulutuksessa suoritin puolestaan muurauksen ja märkätilojen vedeneristäjän näytöt. Olen työskennellyt vuosien aikana monenlaisissa remonttitehtävissä aina putkisaneerauksista uudiskohteisiin ja purkutöistä pintojen viimeistelyyn. Jatkoin opintojani vielä tekniikan prosessijohtamisen erikoisammattitutkinnolla, ja työskentelin yrittäjäksi hyppäämiseen saakka saneerausyrityksen työnjohtajana.

”Remontin lopputulos oli huippulaadukas. Kaikki hoitui sovitusti, ja remontin jälki oli siistiä ja tarkkaa. Suosittelen lämpimästi Kirsiä remontin toteuttajaksi!”

Aiemman ammattini ansiosta pystyn hoitamaan remonttien lisäksi puutarhatyöt. Ota yhteyttä, mikäli kaipaat moniosaajaa, jonka käsissä syntyvät kauniit remonttipinnat ja piha-alueet!