Tasoitus, tapetointi ja maalaus

Toimintani painottuu pääasiassa kotien ja toimistojen pintojen tasoitus-, tapetointi- ja maalaustöihin. Olen tarkka ja tunnollinen tekijä, joka välittää aidosti siitä, että pintojen lopputulos on esteettisesti kaunis ja laadukkaasti tehty.

Muut remonttityöt

Olen mielelläni apuna, mikäli kaipaat seinä- ja kattopintojen lisäksi apua remonttisi muissa osa-alueissa. Esimerkiksi lattioiden ja listojen asennukset hoituvat minulta ketterästi. VTT:n sertifikaatin ansiosta pystyn toteuttamaan myös märkätilojen vedeneristykset.

Remontin aloitusapu

Remontin aloitusapumme sisältää perusteellisen läpikäynnin materiaaleista ja työmenetelmistä. Käymme kanssasi läpi optimaaliset ratkaisut, tarvittavat materiaalit sekä tehokkaat työmenetelmät, jotta remonttisi käynnistyy sujuvasti ja tuloksena on laadukas lopputulos.

Puutarhanhoito

Olen toiselta ammatiltani puutarhuri, joten mikäli puutarha kaipaa remontin ohessa piristystä, voin helposti hoitaa mm. kotipuutarhan pensaiden leikkaukset, istutukset sekä nurmikon leikkuun tai istutuksen. Talvisin hoidan mielelläni lumityöt puolestasi.